Boris Johnson doreşte să convoace pe 15 octombrie alegeri anticipate

Postat la 04 septembrie 2019 44 afişări

Boris Johnson doreşte să convoace pe 15 octombrie alegeri anticipate

Premierul britanic Boris Johnson a anunţat miercuri că doreşte să convoace pe 15 octombrie alegeri anticipate, după ce Camera Comunelor a aprobat o moţiune ce permite opoziţiei să stabilească agenda Parlamentului de la Londra, potrivit Reuters.

Premierul britanic Boris Johnson a declarat marţi seară că Partidul Conservator va depune o moţiune pentru convocarea de alegeri anticipate, după ce opoziţia a obţinut controlul asupra agendei Parlamentului, fapt ce ar putea să-i permită blocarea unui potenţial Brexit fără acord.

"Nu vreau alegeri, dar dacă parlamentarii votează mâine (miercuri, n.red.) pentru stoparea negocierilor şi impun o nouă întârziere fără sens Brexit-ului, potenţial pe mai mulţi ani, atunci aceasta ar fi singura modalitate de a rezolva acest lucru", a adăugat Boris Johnson.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.