Borboly Csaba, preşedintele CJ Harghita: Reţinerea mea e o înscenare, am vrut doar să asfaltez drumurile din judeţ

Postat la 14 mai 2013 28 afişări

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a declarat, marţi, la intrarea la Curtea de Apel Târgu Mureş, care va judeca propunerea de arestare preventivă a sa pentru fapte de corupţie, că reţinerea sa reprezintă o înscenare şi că a a vrut doar să asfalteze drumurile din judeţ.

Borboly Csaba, preşedintele CJ Harghita: Reţinerea mea e o înscenare, am vrut doar să asfaltez drumurile din judeţ

 Borboly Csaba a fost adus, marţi dimineaţă, din arestul Poliţiei la Curtea de Apel Târgu Mureş, cu propunerea de arestare preventivă. Alături de Borboly au fost duşi în instanţă şi consilierul judeţean Palffy Domokos, directorul executiv al Direcţiei Drumuri Judeţene din cadrul Consiliului Judeţean Harghita, Csiszer Botond-Benedek, precum şi Sofalvi Laszlo, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Harghita, ultimii trei fiind reţinuţi şi ei în acelaşi dosar.

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, le-a declarat jurnaliştilor, la intrarea la Curtea de Apel Târgu Mureş, că reţinerea sa reprezintă "o înscenare".

"Cred că este o înscenare. Eu am vrut doar să asflatez drumurile din judeţ. Drumurile din judeţul Harghita nu au mai fost asfaltate de 40 de ani", a spus Borboly Csaba.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/borboly-csaba-presedintele-cj-harghita-retinerea-mea-e-o-inscenare-am-vrut-doar-sa-asfaltez-drumurile-din-judet-10877264
10877264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.