Bonusuri pentru cei 700 de angajaţi ai echipei Mercedes, după câştigarea titlului mondial la F1

Autor: Leila Bolat Postat la 14 octombrie 2014 61 afişări

Cei 700 de angajaţi ai echipei Mercedes vor primi bonusuri de câte cel puţin 10.000 de lire sterline pentru câştigarea titlului mondial la constructori la Formula 1, informează Daily Mail.

"Deşi cifra de bază pentru staful de la Mercedes este de 10.000 de lire sterline, cifra ar putea fi mai mare pentru unii angajaţi. Sumele exacte vor fi stabilite la o evaluare anuală", notează jurnalul citat, care menţionează că fondul total pentru premiile legate de câştigarea titlului este de 40 de milioane de lire sterline.

Potrivit Daily Mail, şi Red Bull şi-a recompensat angajaţi cu câte 10.000 de lire sterline atunci când a câştigat titlul mondial.

Pilotul britanic Lewis Hamilton a câştigat a patra cursă la rând, duminică, la Soci, iar performanţa lui şi locul 2 ocupat de coechipierul său Nico Rosberg au adus în premieră titlul mondial la constructori echipei Mercedes, cu trei etape înaintea finalului Campionatului Mondial de Formula 1.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FORMULA 1,
MERCEDES,
BONUSURI
/actualitate/bonusuri-pentru-cei-700-de-angajati-ai-echipei-mercedes-dupa-castigarea-titlului-mondial-la-f1-13382370
13382370
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.