Bombardiere nucleare rusesti, in spatiul aerian al Marii Britanii

Postat la 25 martie 2010 11 afişări

Doua bombardiere rusesti, de tip Tu 160, care pot transporta arme nucleare, au pastruns in spatiul aerian al Marii Britanii, survoland timp de patru ore insula Lewis, in pofida faptului ca au fost interceptate de doua avioane britanice Tornado F3, relateaza Sky News.

Bombardierele rusesti au fost interceptate de doua aparate de lupta, de tip Tornado F3, din cadrul Escadronului 111, care au decolat de la Baza Leuchars, in Fife (Scotia), pentru a localiza aparatele Tu160, in Insulele Hebride (Scotia). Avioanele de lupta britanice au escortat bombardierele rusesti in timp ce acestea au continuat sa zboare catre sud, de-a lungul coastei Irlandei de Nord si apoi s-au indreptat catre nord.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bombardiere-nucleare-rusesti-in-spatiul-aerian-al-marii-britanii-5777373
5777373
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.