Bolojan, despre posibilitatea de a fi nominalizat premier: Nu se pune problema

Autor: Cosmin Pirv Postat la 05 septembrie 2021 157 afişări

Preşedinţii Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, a respins sâmbătă soluţie avansată de lideri ai USR PLUS, potrivit căreia acesta ar fi o soluţie „viabilă” pentru funcţia de premier.

Întrebat despre soluţia propusă de USR PLUS ca Ilie Bolojan să preia funcţia de premier, Florin Cîţu a spus că „în acest moment avem votul Biroului Politic Naţional pentru susţinerea premierului în funcţie”.

Prezent conferinţa de presa de la Oradea, Ilie Bolojan a spus: „Nu se pune această problemă”.

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a spus joi că în PNL sunt foarte multe soluţii viabile pentru funcţia de prim-ministru.

„În PNL sunt foarte multe soluţii foarte viabile pentru premier. Un om ca Ilie Bolojan va avea toată susţinerea USR PLUS şi sunt convins că vom putea avea acel guvern stabil din punct de vedere al deciziilor mature ”, a declarat la Digi 24 Dan Barna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ilie bolojan,
florin cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.