Bode: Teza de doctorat nu o contestă nicio voce academică. E în regulă şi e un document original

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 17 octombrie 2022 54 afişări

Teza de doctorat nu o contestă nicio voce academică, a trecut cu succes toate verificările şi analizele specialiştilor anterior acordării titlului de doctor, spune ministrul de Interne, Lucian Bode: „Teza e în regulă şi este un document original”

Bode: Teza de doctorat nu o contestă nicio voce academică. E în regulă şi e un document original

„Aţi căzut în ridicol cu BMW şi cu acuzaţiile de plagiat şi secretizarea tezei mele de doctorat. Acea teză care era atât de secretă încât v-aţi pus oamenii de partid să meargă să o transcrie de mână la Biblioteca Naţională... Acea teză pe care nu o contestă nicio voce academică, acea teză care acum, transcrisă de membrii USR care sunt şi deputaţi şi senatori în Parlamentul României, plătiţi din bani publici - de asta credeţi că v-au votat românii şi vă plătesc cetăţenii României, să vă faceţi exerciţii de imagine pe subviecte pe care v-a căşunat în mod maniacal şi cu care persistaţi şi atunci când râde o ţară de dvs? Apropos, am văzut cum rupeţi pixurile la Biblioteca Naţională într-un demers plin de ridicol. Poate ne spuneţi cum aţi copiat zercile de figuri grafice sau hărţi. Ştiu că sunteţi scriitori, dar nu ştiam că sunteţi talentaţi şi la desen”, spune Lucian Bode.

El mai spune că teza sa de doctorat a trecut cu succes toate verificările specialiştilor.

„Teza mea a parcurs absolut toate etapele şi a trecut prin mai multe filtre de verificare, fiind analizată atât de UBB, iar raportul de similitudine din 23.08.2018 rată foarte clar - lucrarea nu conţine preluări neautorizate, cât şi de cître CNATCU. La solicitarea UBB din 10.10.2018, CNATCU propune să se valideze teza de doctorat în 11 iulie 2019. Habar nu aveţi de proceduri şi de cadrul legal aplicabil. Toate verificările şi analizele specialiştilor anterior acordării titlului de doctor au fost trecute cu succes - teza e în regulă şi este un document original”, încheie Bode, în timpul dezbaterii moţiunii simple iniţiată împotriva sa.

USR a terminat de transcris teza de doctorat a lui Lucian Bode şi a verificat lucrarea. „Concluzia: Lucian Bode a comis o formă de plagiat de care şi elevilor de gimnaziu le e ruşine: traducere cuvânt cu cuvânt de pe Wikipedia”, a transmis luni USR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bode,
doctorat,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.