Boc: USL şi-a dat arama pe faţă în 2013, adevărata faţă a Uniunii înseamnă impozite şi taxe mărite

Postat la 30 decembrie 2013 109 afişări

Fostul premier Emil Boc consideră că anul 2013 a arătat "adevărata faţă a USL, care înseamnă impozite şi taxe de toate felurile mărite pentru români", dar şi "distrugerea statului de drept şi a democraţiei", faţete pe care românii nu le ştiau când au votat USL în decembrie 2012.

Boc: USL şi-a dat arama pe faţă în 2013, adevărata faţă a Uniunii înseamnă impozite şi taxe mărite

 Întrebat, luni, de jurnalişti, la finalul unei şedinţe a Consiliului Local Cluj-Napoca, în ce mod ar caracteriza anul politic 2013, Emil Boc a spus că "revoluţia bunului simţ se încheie jalnic, lamentabil, de către un USL divizat, care arată faţa monstruoasă pe care o are", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Anul 2013 a arătat adevărata faţă a USL, care înseamnă impozite şi taxe de toate felurile mărite pentru români, de la preţul utilităţilor, la taxe pentru agricultori, dar şi pentru persoane fizice. Se arată faţa USL în ce priveşte distrugerea statului de drept şi a democraţiei. Aceste două faţete, românii nu le-au cunoscut la USL când au votat în decembrie 2012, nu au ştiut că USL va veni cu proiecte de lege care să legalizeze corupţia în această ţară, dar iată că faţa USL iese la iveală. Cum spune românul, USL şi-a dat arama pe faţă mai devreme decât mulţi se aşteptau. Revoluţia bunului simţ se încheie jalnic, lamentabil, de către un USL divizat, care arată faţa monstruoasă pe care o are", a spus Boc.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-usl-si-a-dat-arama-pe-fata-in-2013-adevarata-fata-a-uniunii-inseamna-impozite-si-taxe-marite-11834203
11834203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.