Boc: Impozitarea suplimentara pentru mai multe case, mentinuta atat in 2012, dar si in anii urmatori

Postat la 17 iunie 2011 12 afişări

Impozitarea suplimentara a proprietarilor de mai multe case va fi mentinuta atat anul viitor, cat si in urmatorii ani, a declarat, joi seara, premierul Emil Boc, aratand ca a fost "profund nemultumit" de decizia Parlamentului de a limita la acest an aplicarea acestor impozite majorate.

"Am o nemultumire personala, deoarece Parlamentul, printr-un amendament, a decis ca aceste impozite sa fie aplicate doar pana la finele anului 2011, ori Guvernul nu a decis asa ceva. Sunt intr-un profund dezacord cu aceasta decizie. Am cerut in Guvern sa fie pregatit un act normativ ca si in 2012, dar si in anii urmatori sa fie platite impozite suplimentare pentru mai multe proprietati. Cred ca aceia care au mai multe case pot sa plateasca mai mult fara niciun fel de probleme", a spus Boc, la postul B1 TV. Surse oficiale au declarat anterior agentiei MEDIAFAX ca Guvernul a decis sa mentina regula privind impozitarea suplimentara a proprietarilor de mai multe case si autoturisme cu o capacitate cilindrica peste 2.000 cmc, astfel incat sistemul sa fie aplicat si anul viitor, dupa ce Parlamentul a decis ca impozitele majorate sa fie valabile doar in acest an.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
taxe,
impozite,
mentinere,
nivel,
proprietati,
boc,
guvern
/actualitate/boc-impozitarea-suplimentara-pentru-mai-multe-case-mentinuta-atat-in-2012-dar-si-in-anii-urmatori-8350805
8350805
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.