Bob Dylan, prima reacţie publică după Premiul Nobel: "E uimitor, incredibil.Cine nu visează la asta?"

Postat la 29 octombrie 2016 172 afişări

Bob Dylan nu a avut nicio reacţie, în primele săptămâni după ce a fost distins cu Premiul Nobel pentru Literatură pe 2016. Dar pe 28 octombrie, într-un nou interviu cu Edna Gunderson de la The Telegraph, Dylan a mărturisit că atunci când a auzit vestea s-a simţit "uimitor, incredibil".

Bob Dylan, prima reacţie publică după Premiul Nobel: "E uimitor, incredibil.Cine nu visează la asta?"

Bob Dylan nu a avut nicio reacţie, în primele săptămâni după ce a fost distins cu Premiul Nobel pentru Literatură pe 2016. Unii critici, inclusiv un membru al comisiei Premiului Nobel, au interpretat reacţia lui Dylan (sau lipsa de reacţie) drept "nepoliticoasă şi arogantă". Posibilitatea ca muzicianul să participe la ceremonia din decembrie a fost exclusă. Aceasta a fost percepţia generală. Se pare că a fost greşită.

Într-un nou interviu cu jurnalista Edna Gunderson de la The Telegraph, Dylan a mărturisit că atunci când a auzit că a câştigat, a fost "uimitor, incredibil.", spune muzicianul. "Cine nu visează la ceva de genul ăsta?", a adăugat Dylan."Este greu de crezut ", a mai spus cântăreţul. Întrebat dacă plănuieşte să participe la ceremonia de premiere pe 10 decembrie, Dylan a răspuns: "Absolut", spune el. "În cazul în care este posibil."

În consecinţă, de ce nu a răspuns Dylan apelurilor telefonice ale comisiei care acordă Premiul Nobel? Când a fost întrebat, Dylan a răspuns în mod subtil, ironic şi jucăuş pentru The Telegraph: "Ei bine, iată-mă aici", dar nu a oferit nici o explicaţie suplimentară, remarcă Gunderson în interviu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.