BMW îşi schimbă emblema pe care o ştiam toţi! Producătorul a prezentat noul logo pentru modelele de lux

Postat la 30 noiembrie 2017 5285 afişări

Ce părere aveţi de fiţele BMW?

 BMW îşi schimbă emblema pe care o ştiam toţi! Producătorul a prezentat noul logo pentru modelele de lux

 BMW vede aceste Serii (7 şi 8), i-ul şi X7 – le ca pe maşini pentru un segment de supraoameni. Să ne ierte Dumnezeu, dar asta e un fel de “noi şi ceilalţi”. Modelele de –ELITĂ!!! – elite models – vor veni cu siglă alb-negru şi cu transparenţă, şi cu denumirea completă a producătorului – Beyrische Motoren Werke. Nu înţelegem de ce nu au pus direct ByeRICH dacă tot sunt maşinile astea speciale pentru cei “mai” speciali.

BMW spune că sigla şi denumirea producătorului sunt pentru un nou nivel de lux, care combină emoţionalul, esteticul şi plăcerea de a conduce cu libertatea şi personalitatea conducătorului (... what?!?).

Cei din clasa elite vor mai avea avantaje la pachet – li se duce şi li se aduce maşina în / din service gratuit de către un asistent, li se poate înlocui pentru o perioadă de timp maşina cu un alt model elite dintr-o altă clasă. Cei care au i8-uri vor avea şi pachete speciale cu cine şi vizite în locuri frumoase. Da, bine! 

VEZI AICI CUM ARATA NOUL LOGO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bmw,
producator,
lux,
logo,
modele,
prezentare,
masini,
denumire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.