Blaga: Candidatul PDL la prezidenţiale este Cătălin Predoiu. A obţinut 100.000 de voturi în partid

Postat la 16 decembrie 2013 47 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, după şedinţa Colegiului Director al PDL, că în urma alegerilor interne a fost desemnat drept candidat al partidului pentru prezidenţiale Cătălin Predoiu, acesta obţinând 100.000 de voturi, în timp ce Gheorghe Falcă a obţinut 40.000 de voturi.

Blaga: Candidatul PDL la prezidenţiale este Cătălin Predoiu. A obţinut 100.000 de voturi în partid

 "Colegiul Director Naţional a validat propunerea Comisiei Naţionale pentru Statut, etică şi litigii pentru a fi de acord cu votul celor 137.000 de colegi care au votat pentru desemnarea candidatului nostru la funcţia de preşedinte al României. Suntem primul partid care a procedat în acest fel în cursă au fost doi colegi Gheorghe Falcă şi Cătălin Predoiu şi a fost desemnat domnul Cătălin Predoiu", a precizat Vasile Blaga.

Blaga a mai spus că el crede că reprezentantul PDL va fi candidatul dreptei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-candidatul-pdl-la-prezidentiale-este-catalin-predoiu-a-obtinut-100-000-de-voturi-in-partid-11779044
11779044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.