Black Friday nu s-a încheiat. FlorideLux anunţă reduceri de până la 50%, vineri 28 noiembrie

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 noiembrie 2014 137 afişări

Floridelux.ro, cea mai mare florărie online din România, va organiza Black Friday vinerea aceasta, pe 28 noiembrie, începând cu ora 6 dimineaţa, pregătind reduceri de până la 50% pentru buchete şi aranjamente florale realizate din florile preferate de români, dar şi cadouri, plante de interior sau brazi de Crăciun.

Black Friday nu s-a încheiat. FlorideLux anunţă reduceri de până la 50%, vineri 28 noiembrie

Potrivit reprezentanţilor FlorideLux.ro, ofertele pregătite de companie cu ocazia Black Friday vor fi disponibile exclusiv online, pe homepage-ul FlorideLux.ro, pe 28 noiembrie 2014, începand cu 6 AM, pentru peste 60 de produse, cu preţuri reduse între 30% şi 50%.

Oferta va cuprinde 24 de buchete şi aranjamente florale realizate din flori ca trandafiri, orhidee şi crizanteme, reduse cu 50%, 12 plante ornamentale de interior reduse cu 30%,  12 produse dedicate sărbătorii de Sfântul Nicolae şi Crăciun, precum coroniţe sau cadouri, reduse cu 30%, şi 12 tipuri de brazi de Crăciun, fie tăiaţi, în ghiveci sau artificiali, reduşi tot cu 30%.

Reprezentanţii FlorideLux anunţă că toate produsele dedicate Black Friday trebuie comandate şi achitate în aceeaşi zi – 28 noiembrie, urmând să fie livrate gratuit oriunde în România, până de Crăciun.

Florăriile FlorideLux, cu o experienţă de peste 10 ani pe piaţa din România, are în ofertă buchete şi aranjamente florale, coşuri cadou, aranjamente flori funerare, cadouri business, concepte florale de anvergură, design profesional pentru Crăciun şi alte evenimente importante, cu livrare oriunde în România. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com şi alăturarea la cea mai mare reţea de florării din lume, Bloomnet, lucru ce permite şi livrarea rapidă de buchete oriunde în lume. Primele francize FlorideLux au fost deschise în Braşov, Cluj, Arad, Piteşti şi Iaşi.

În iunie 2014, FlorideLux a atras în acţionariat companiile Mediafax Group, una dintre cele mai importante companii media din România, şi BAC Investment Banking, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de consultanţă în fuziuni şi achiziţii. Acestea controlează împreună 35% din grupul FlorideLux.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
black friday,
reduceri,
flori,
Floridelux.ro
/actualitate/black-friday-nu-s-a-incheiat-floridelux-anunta-reduceri-de-pana-la-50-vineri-28-noiembrie-13636170
13636170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.