Black Friday la Ryanair: Bilete de avion începând de la 7,83 euro

Postat la 20 noiembrie 2017 474 afişări

Ryanair nu putea lipsi de la Black Friday. Compania aeriană a anunţat că vinde bilete de avion cu oferte speciale începând de luni 20 noiembrie, timp de 7 zile, spre numeroase destinaţii din Europa sau România.

Black Friday la Ryanair: Bilete de avion începând de la 7,83 euro

Ziua de luni debutează cu o vânzare promoţională de Crăciun, cu până la 15% reducere pentru 500,000 de locuri pentru călătorii în decembrie, locuri care pot fi rezervate până astăzi, la miezul nopţii (Luni, ora 24:00).

Pentru România, luni sunt disponibile bilete de avion începând de la 7,83 euro, cu plecare din Timişoara sau Oradea, spre destinaţii precum Frankfurt, Milano, Bruxelles, Berlin, Londra, Dusseldorf, Barcelona sau Bucureşti.

În plus la ofertele săptămânale de Black Friday compania oferă şi o reducere de 20% pentru toate bagajele înregistrate.

“Temperaturile au scăzut, la fel şi tarifele noastre odată cu lansarea vânzării promoţionale săptămânale de Black Friday. Avem 7 zile de oferte incredibile, oferindu-le clienţilor cele mai mici tarife din Europa, cu economii şi mai mari.

Tăiem până la 15% pentru 500,000 de locuri, pentru călătorii în decembrie, acestea fiind acum disponibile pentru rezervări până astăzi, la miezul nopţii. Ca parte a promoţiei noastre de ‘Vinerea Neagră’, vom mai oferi un discount de 20% pentru toate bagajele înregistrate achiziţionate în această săptămână, asigurându-le clienţilor economii şi mai însemnate”, a declarat Robin Kiely, de la Ryanair.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.