Bitcoin a fost acceptată ca instrument de plată de Universitatea din Nicosia

Postat la 22 noiembrie 2013 109 afişări

Universitatea din Nicosia va deveni prima universitate din lume care va accepta bitcoin ca instrument de plată, intenţionând să dezvolte Cipru ca centru de tranzacţionare şi procesare pentru moneda virtuală, potrivit unui comunicat postat pe pagina sa de web.

Bitcoin a fost acceptată ca instrument de plată de Universitatea din Nicosia

 "Moneda virtuală va crea servicii mai eficiente şi va servi ca instrument de dezvoltare a serviciilor financiare în regiuni din întreaga lume", a declarat Christos Vlachos, directorul financiar al celei mai mari universităţi private din Cipru, relatează CNBC.

Universitatea va oferi şi cursuri de master având ca temă moneda virtuală.

"Departamentele noastre de business, contabilitate şi IT s-au asociat pentru a crea un master interdisciplinar, pentru a pregăti oamenii pentru aceste schimbări revoluţionare. În acest context, considerăm că este potrivit să introducem moneda digitală ca instrument de plată în toate instituţiile din toate oraşele şi ţările unde suntem prezenţi", a spus Vlachos.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bitcoin-a-fost-acceptata-ca-instrument-de-plata-de-universitatea-din-nicosia-11714783
11714783
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.