„Biserica lui Dracula” produce GROAZĂ locuitorilor din apropiere

Autor: Ioana Matei Postat la 10 ianuarie 2013 47 afişări

Biserica veche descrisă în romanul „Dracula” al autorului Bram Stoker este sursa unor momente de groază cât se poate de reale, potrivit dailymail.co.uk. Oamenii care şi-au construit casele în apropierea bisericii Sfânta Maria din Yorkshire-ul de Nord din Anglia, sursa de inspiraţie a cărţii, s-au trezit cu oase umane în casele lor.

Nu a fost vorba despre o răzbunare a unor forţe misterioase, pentru acest fenomen existând o explicaţie cât se poate de logică: după ploile torenţiale din ultima lună, terenul din apropierea clădirii. s-a surpat. În urma incidentului, mai multe morminte au fost expuse şi oseminte umane vechi de un secol au ieşit la suprafaţă îngrozindu-i pe locuitorii din zonă.

Nu se ştie cui aparţin oasele, având în vedere faptul că de-a lungul timpului acestea au fost mutate din locurile iniţiale. Reprezentanţii bisericii spun că încearcă să reconsolideze terenul din jurul bisericii, monumentul istoric fiind în pericol de surpare odată cu acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Biserica,
Dracula,
groaza
/actualitate/biserica-lui-dracula-produce-groaza-locuitorilor-din-apropiere-10448492
10448492
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.