LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Biro Rozalia este propunerea UDMR pentru ministru al Culturii şi vicepremier

Postat la 17 iulie 2014 34 afişări

Preşedintele CRU al UDMR, senatorul Biro Rozalia, este propunerea Uniunii pentru funcţiile de ministru al Culturii şi vicepremier, a anunţat Kelemen Hunor, la finalul Consiliului Permanent al organizaţiei, el precizând că această nominalizare se va afla pe masa premierului înainte de 1 august.

Biro Rozalia este propunerea UDMR pentru ministru al Culturii şi vicepremier

 Kelemen a precizat că a avut luni o discuţie cu Biro Rozalia, căreia i-a propus să accepte nominalizarea pentru funcţiile de ministru al Culturii şi vicepremier.

”După câteva ore m-a contactat şi mi-a zis că va accepta această nominalizare”, a relatat liderul UDMR.

El a precizat că, fiind vorba despre cumularea celor două funcţii din Guvern, a căutat o soluţie care să corespundă.

”Doamna Biro Rozalia este preşedintele CRU, care conform Statutului este a doua funcţie în UDMR şi era firesc, în condiţiile date, să fie persoane care va asuma funcţiile din Guvern”, a adăugat Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a spus că această nominalizare va fi validată şi de CRU, iar până la 1 august, când el se va retrage din Guvern, se va afla pe masa premierului Victor Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/biro-rozalia-este-propunerea-udmr-pentru-ministru-al-culturii-si-vicepremier-12939659
12939659
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.