BIO: Mihai Seitan, fost consilier al premierului Boc, propus pentru Ministerul Muncii

Postat la 21 decembrie 2009 14 afişări

Mihai Seitan, propus a treia oara la Ministerul Muncii, are 63 de ani, a fost consilier de stat pe probleme de munca si protectie sociala, secretar de stat la minister si presedinte al Casei de Pensii, fiind coordonatorul echipei care a elaborat proiectul Legii pensiilor, scrie Mediafax.

Mihai Seitan s-a nascut in 16 iulie 1946.

A absolvit Institutul Politehnic Bucuresti - Facultatea de Automatica si Calculatoare, Centrul de Instruire pentru Personalul din Administratie si Universitatea Bucuresti - Facultatea de Matematica.

In perioada ianuarie 1996 - mai 2000 a lucrat ca expert principal in reforma pensiilor la Fundatia Pro Democratia, iar din ianuarie pana in decembrie 1999 a fost expert local pentru protectie sociala la EPOS Health Consultants, Germania.

Mihai Seitan a mai fost seful Oficiului pentru Coordonarea Reformei Sistemelor de Pensii din Romania (Banca Mondiala), consultant in Parlamentul Romaniei, iar din 5 octombrie 2009 ocupa functia de secretar de stat in Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, dupa ce in perioada februarie - octombrie 2009 a fost consilierul de stat pentru munca si protectie sociala al premierului Emil Boc.

Seitan a mai condus si Casa Nationala de Pensii si alte Asigurari Sociale (CNPAS) in perioada februarie 2005 - mai 2007, el fiind si coordonatorul echipei tehnice care a elaborat proiectul de Lege privind sistemul unitar de pensii publice. Dupa ce a parasit CNPAS, el a condus, din postura de director general, compania FINCOP Broker de Pensii Private.

Seitan este membru al Partidului Democrat-Liberal.

Cititi CV-ul lui Mihai Seitan pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
Guvern,
ministri,
Mihai Seitan,
Munca
/actualitate/bio-mihai-seitan-fost-consilier-al-premierului-boc-propus-pentru-ministerul-muncii-5194190
5194190
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.