Bilanţul victimelor atacului din Moscova a crescut la cel puţin 93 de morţi

Autor: Andreea Tobias Postat la 23 martie 2024 38 afişări

Bilanţul victimelor atacului din Moscova a crescut la cel puţin 93 de morţi. Kremlinul a declarat că 11 persoane au fost reţinute în urma atacului, pe care oficialii americani l-au atribuit ISIS-K, o ramură a Statului Islamic care a fost activă în Iran şi Afganistan.

Bilanţul victimelor atacului din Moscova a crescut la cel puţin 93 de morţi

Autorităţile ruse au anunţat sâmbătă că 11 persoane au fost reţinute în legătură cu atacul comis cu o seară înainte la un concert rock sold-out lângă Moscova, în timp ce bilanţul victimelor a crescut la cel puţin 93 de morţi, informează The New York Times.

Potrivit Kremlinului, patru dintre persoanele reţinute ar fi fost implicate direct în atac.

Autorităţile ruse au declarat că cel puţin 145 de persoane au fost rănite în atac, pe lângă cele 93 de persoane care au fost declarate ucise.

Sâmbătă, oamenii au stat la coadă în faţa unei unităţi medicale din Moscova pentru a dona sânge pentru răniţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moscova,
atac armat,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.