Bernie Sanders şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al Statelor Unite în 2020

Postat la 19 februarie 2019 100 afişări

Senatorul american, Bernie Sanders, a anunţat marţi că va candida din nou la funcţia de preşedinte al Statelor Unite în 2020 după mai multe luni de deliberare, aceasta fiind cea de-a doua candidatură consecutivă a lui Sanders, după ce în 2016 a pierdut în favoarea lui Hillary Clinton, relatează CNN.

Bernie Sanders şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al Statelor Unite în 2020

Sanders a făcut anunţul într-un interviu acordat postului de radio Vermont Public Radio marţi dimineaţă.

Sanders intră în competiţia din 2020 ca unul dintre principalii lideri - o schimbare remarcabilă pentru socialistul democrat care, acum trei ani, a fost privit ca un candidat de protest de la marginea politicii.

Astăzi, Sanders este unul dintre cei mai populari politicieni în rândul alegătorilor democraţi şi agenda sa politică - o suită de propuneri progresiste de extindere a sistemului de asistenţă medicală, extinderea reţelei de protecţie socială şi acces gratuit la învăţământul superior - a fost îmbrăţişată de multe dintre figurile de conducere ale Partidului Democrat.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
candidatura,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.