Bernie Sanders promite să lucreze cu Trump dacă acesta pune interesele americanilor pe primul loc

Postat la 10 noiembrie 2016 95 afişări

Bernie Sanders promite să lucreze cu Trump dacă acesta pune interesele americanilor pe primul loc

Senatorul american Bernie Sanders, fost candidat democrat la alegerile prezidenţiale, a promis că va lucra alături de Donald Trump, dar numai dacă acesta pune interesele americanilor pe primul loc, relatează The Huffington Post.

"Oamenii s-au săturat să lucreze mai multe ore şi să câştige mai puţin, să vadă cum joburi plătite decent (n.r. în SUA) ajung în China şi în alte state care oferă salarii mici, de miliardari care nu-şi plătesc impozitele federale şi care nu-şi pot permite studii superioare pentru copiii lor", a spus fostul candidat democrat la alegerile prezidenţiale.

"Toate acestea în timp ce cei foarte bogaţi devin şi mai bogaţi", a mai subliniat el.

Sanders a mai spus că el şi alţi progresişti vor lucra alături de Trump "în măsura în care acesta dă dovadă de seriozitate în adoptarea politicilor care îmbunătăţesc vieţile familiilor care lucrează în această ţară".

Cu toatea acestea, Sanders a avertizat că dacă Trump duce politici rasiste, sexiste, xenofobe şi împotriva mediului înconjurător, el şi alţi progresişti se vor plasa în mod vehement împotriva lui.

Candidata democrată Hillary Clinton, s-a oferit, de asemenea, în cadrul discursului de miercuri, să lucreze cu Donald Trump pentru binele ţării. "L-am felicitat pe Donald Trump şi m-am oferit să lucrez cu el pentru binele ţării noastre", a declarat aceasta la New York, în faţa susţinătorilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.