Bernie Ecclestone îşi cere scuze pentru că i-a luat apărarea lui Putin

Autor: Rafael Hekman Postat la 10 iulie 2022 75 afişări

Bernie Ecclestone îşi cere scuze pentru că i-a luat apărarea lui Putin

Fostul director executiv al grupului Formula 1, Bernie Ecclestone, şi-a cerut scuze pentru că l-a apărat pe preşedintele rus Vladimir Putin într-un interviu în care a spus că „ar încasa un glonţ" pentru el.În cadrul emisiunii Good Morning Britain de la ITV, Ecclestone a spus că Putin este o „persoană de primă clasă" şi a apărat invazia prietenului său în Ucraina, afirmând că acesta „face ceva ce crede că este corect".

În vârstă de 91 de ani, cel care a fost înlocuit de la şefia F1 în 2017, când Liberty Media Group a cumpărat competiţia, a recunoscut acum că comentariile sale au fost nepotrivite.

„Probabil că este bine pentru mine să mă descarc de unele lucruri. Lucruri care m-au deranjat în legătură cu ceea ce am spus şi cu ceea ce cred oamenii despre ceea ce am spus", a comentat Ecclestone în cadrul unei intervenţii la Sky Sports.

„De multe ori, oamenii ies şi spun lucruri, sau fac lucruri, fără să se gândească prea mult.

Probabil că şi eu am făcut la fel şi pot înţelege că oamenii cred că apăr ceea ce a făcut în Ucraina, ceea ce nu fac.

Am fost crescut în timpul războiului al Doilea Război Mondial, ultimul război, aşa că ştiu cum este şi îmi pare rău pentru oamenii din Ucraina care trebuie să sufere pentru ceva ce nu au făcut.

Nu au făcut nimic rău, nu au început nimic, nu au făcut nimic, vor să-şi vadă de viaţa lor.

Vor ca copiii lor să meargă la şcoală, vor să încerce să se ducă la muncă şi să câştige un trai pentru a-şi întreţine familia. Aşa că nu merită să sufere.

Nu este bine pentru nimeni, nu văd pe nimeni obţinând nimic din asta şi cred că ar trebui să se întâlnească şi să ajungă la un acord şi îmi pare rău dacă ceva din ce am spus a supărat pe cineva, pentru că, cu siguranţă, nu a fost intenţionat."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ecclestone,
formula 1,
putin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.