Bernadette Szocs, victorie în faţa unei jucătoare din Top 5 mondial, la WTT Champions Macao 2023

Autor: Cosmin Pirv Postat la 18 aprilie 2023 41 afişări

Bernadette Szocs a învins-o marţi pe Chen Xingtong (China), jucătoare din Top 5 mondial, la WTT Champions Macao 2023.

Bernadette Szocs, victorie în faţa unei jucătoare din Top 5 mondial, la WTT Champions Macao 2023

Federaţia Română de Tenis de Masă anunţă că, după ce a învins campioana olimpică la ediţia din 2022 a competiţiei, Bernadette Szocs a mai doborât o jucătoare importantă, pe Chen Xingtong (China), locul 5 mondial.

Românca a câştigat cu scorul de 3-1 (6-11, 11-9, 11-9, 11-3).

„Am fost optimistă, am crezut în jocul meu. Am ştiut că nu am de pierdut nimic în faţa ei, aşa că am dat ce e mai bun şi am crezut în totalitate. Sunt fericită că am reuşit să înving o nouă jucătoare de top din China. Ştiam că nu va fi uşor, dar sunt mândră de mine şi sper să continui în acelaşi fel. Aici, în Macao, mereu am jucat bine, aşa că sunt fericită să fiu aici şi să joc. Aici am obţinut unele dintre cele mai mari victorii din carieră, împotriva unor jucătoare din China, aşa că sunt încrezătoare şi voi încerca să fiu în top 10 mondial”, a spus componenta lotului naţional al României.

Următorul meci al româncei este în compania lui Jia Nan Yuan (Franţa), în faţa căreia Bernadette Szocs porneşte cel puţin cu un avantaj moral, după ce a eliminat-o de la WTT Champions Xinxiang 2023, în urmă cu câteva zile, transmite federaţia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bernadette szocs,
victorie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.