Bercea Mondial, condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare

Postat la 22 februarie 2012 8 afişări

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, acuzat de tentativă de omor calificat, a fost condamnat, miercuri, la şapte ani şi jumătate de închisoare cu executare, de magistraţii Tribunalului Olt, decizia nefiind definitivă.

Sentinţa a fost anunţată, miercuri, de judecătoarea Diana Cotoi de la Tribunalul Olt, în prezenţa rudelor lui Bercea, care au devenit agitate în momentul în care au aflat decizia magistraţilor. Totodată, magistraţii de la Tribunalul Olt l-au condamnat pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, tot la şapte ani şi şase luni de închisoare, pentru complicitate la tentativă de omor. Soţia lui Bercea, Fănica Anghel, a fost şi ea condamnată la doi ani de închisoare cu suspendare pentru mărturie mincinoasă.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
bercea,
decizie,
instanta,
condamnare
/actualitate/bercea-mondial-condamnat-la-sapte-ani-si-jumatate-de-inchisoare-9328156
9328156
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.