Ben Laden revendica tentativa de atac din ziua de Craciun

Postat la 24 ianuarie 2010 41 afişări

Liderul al-Qaida, Osama ben Laden, afirma, intr-o inregistrare difuzata duminica de Al-Jazeera si adresata "catre Obama", ca "mesajul transmis" de nigerianul suspectat pentru tentativa de atac din ziua de Craciun "confirma mesajele transmise de eroii de la 11 septembrie".

"Din partea lui Osama catre Obama: mesajul transmis de eroul Umar Farouk (Abudlmutallab) confirma mesajele precedente transmise de eroii de la 11 septembrie si cele care au urmat", se arata in inregistrarea audio difuzata duminica de canalul de televiziune al-Jazeera si atribuit liderului al-Qaida.

Nigerianul Umar Farouk Abdulmutallab este acuzat ca a incercat, la 25 decembrie 2009, sa arunce in aer un avion de linie, care efectua o cursa intre Amsterdam si Detroit.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
atentat,
Ben Laden,
Craciun,
al-Quaida,
atac,
terorism
/actualitate/ben-laden-revendica-tentativa-de-atac-din-ziua-de-craciun-5428192
5428192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.