Bellu şi Bitang de la Londra: "Nu am declarat nimănui şi nicăieri că ne dăm demisia sau că plecăm în străinătate"

Postat la 08 august 2012 4 afişări

Anunţul că se retrage din gimnastică al Cătălinei Ponor şi zvonul privind o posibilă plecare a antrenorilor Mariana Bitang şi Octavian Bellu de la lotul olimpic feminin au surprins milioanele de români care s-au bucurat şi au sperat la această ediţie a Jocurilor Olimpice de la Londra, urmărind evoluţiile fetelor antrenate de titratul cuplu.

"Nu vom demisiona. Nu suntem în satul olimpic la office să aşteptăm oferte. Noi nu abandonăm", au spus miercuri la prânz, la unison, cei doi antrenori. În cadrul unei conferinţe de presă organizată la Londra, cuplul Bellu-Bitang a desfiinţat zvonurile privind plecarea şi a punctat presa din România care le-a catalogat pe gimnastele românce drept expirate. "Expiratele asta au adus României două medalii", a spus Octavian Bellu.

Mai multe pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bellu-si-bitang-de-la-londra-nu-am-declarat-nimanui-si-nicaieri-ca-ne-dam-demisia-sau-ca-plecam-in-strainatate-9931585
9931585
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.