Becali: Băsescu, pârâcios şi cerşetor la UE. Macovei e o diavoliţă care induce în eroare

Postat la 21 decembrie 2012 49 afişări

Deputatul PNL George Becali a declarat că a votat împotriva ridicării imunităţii lui Ion Stan şi că UE este indusă în eroare pe acest subiect de "diavoliţa" Monica Macovei, europarlamentar PDL, dar şi de preşedintele Traian Băsecu care este un "pârâcios şi cerşetor".

"Pe mine nu mă interesează ce spune UE, eu am fost acolo, da? Eu sunt Becali şi votez parlamentar, deputat în Parlamentul României, cum cred eu de cuviinţă şi conştiinţa mea. Cei din UE sunt induşi în eroare de o diavoliţă care se numeşte Monica Macovei şi care face numai rău României. Şi ce să facă, bă, ăia de la UE dacă văd un preşedinte pârâcios, cerşetor «Ia uitaţi, ia uitaţi». Ce să facă ăia de la UE?! Cea mai mare ruşine, să te duci tu, împăratul, preşedintele e împăratul ţării, şi tu te duci să îţi pârăşti neamul tău, ţara ta: «Uitaţi hârtiile, uitaţi acordul»", a declarat Becali, după votul de la Cameră.

El a spus că preşedintele Băsescu ar fi trebuit să ţină secret acordul semnat cu premierul Ponta şi să îl distrugă împreună după doi ani.

"Băi, pârâciosule, alea trebuia să le ţii dacă le-ai luat pentru siguranţa ta şi peste doi ani nici nu le citeai, le dădeai foc, ca să nu rămână mărturie niciodată. Îl chemai pe Ponta, «Băi Victore, hai vino încoa' să le dăm foc şi exemplarul tău şi al meu», dacă aveai bărbăţie şi caracter. Nu pârâceală, stai că mă duc la Schulz, la Barroso, la cutare...«Uite domnul Barroso, uite domnul Schulz». Băi, pârâciosule, nu mai eşti căpitan de vas, de cursă, ai devenit vâslaci în barcă?!", a spus Becali.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Becali,
Băsescu,
pârâcios,
cerşetor
/actualitate/becali-basescu-paracios-si-cersetor-la-ue-macovei-e-o-diavolita-care-induce-in-eroare-10406791
10406791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.