Becali, Babiuc şi Cioflină împart aceeaşi celulă la Penitenciarul Rahova. Care e programul deţinuţilor şi ce mănâncă în prima zi de detenţie

Postat la 21 mai 2013 36 afişări

Gigi Becali, Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină împart aceeaşi cameră de detenţie la Penitenciarul Rahova, pot participa la activităţi recreative şi se pot plimba două ore, la micul dejun au primit pâine cu margarină şi marmeladă, iar la prânz vor avea supă cu găluşte şi iahnie de fasole cu cârnaţi.

Becali, Babiuc şi Cioflină împart aceeaşi celulă la Penitenciarul Rahova. Care e programul deţinuţilor şi ce mănâncă în prima zi de detenţie

 Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Gabriela Livadariu, a declarat marţi pentru MEDIAFAX că Gigi Becali, Dumitru Cioflină şi Victor Babiuc stau în aceeaşi cameră de detenţie în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova timp de 21 de zile, cât durează perioada de carantină. Cei trei vor fi supuşi în această perioadă unor evaluări şi investigaţii medicale.

În prima zi de detenţie, Becali, Babiuc şi Cioflină pot participa la activităţi recreative şi se pot plimba maximum două ore, a precizat Livadariu.

Aceştia au avut, în meniul primei zile de detenţie, la micul dejun margarină, ceai, pâine şi marmeladă, la prânz vor primi supă de găluşte şi iahnie de fasole cu cârnaţi, iar seara vor mânca tocăniţă de legume, a mai spus Gabriela Livadariu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/becali-babiuc-si-cioflina-impart-aceeasi-celula-la-penitenciarul-rahova-care-e-programul-detinutilor-si-ce-mananca-in-prima-zi-de-detentie-10891537
10891537
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.