BCR va permite plata cu mobilul din iulie şi ţinteşte 700.000 de utilizatori ai aplicaţiei George până la finalul lui 2019

Postat la 17 mai 2019 56 afişări

BCR va permite plata cu mobilul din iulie şi ţinteşte 700.000 de utilizatori ai aplicaţiei George până la finalul lui 2019

BCR, a doua cea mai mare bancă locală după active, va introduce posibilitatea plă­ţii cu telefonul mobil în luna iulie a acestui an, funcţionalitatea urmând să fie dis­ponibilă în aplicaţia de internet şi mo­bile banking George în prima fază doar pen­tru clienţii care deţin telefoane mo­bile cu sistemul de operare Android.

Până la finalul lui 2019 plata cu mobilul va fi disponibilă şi pentru utiliza­torii de iOS, în condiţiile în care Apple a anunţat că serviciul său de plată va fi disponibil la ni­vel local în cea de-a doua jumătate a anului.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plati,
aplicatie,
bcr,
permisiune

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.