Băsescu susţine desecretizarea contractelor "băieţilor deştepţi" din energie

Postat la 20 martie 2012 13 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, că susţine "categoric" desecretizarea contractelor "băieţilor deştepţi" din energie, arătând că a fost şi împotriva prelungirii acestora de către Hidroelectrica.

Totodată, întrebat la TVR 1 în legătură cu publicarea acestor contracte, el i-a spus jurnalistului invitat în emisiune că e posibil să le primească de la un "porumbel" pentru a le publica. "Dacă le-aţi avea, ce aţi face cu ele? OK, poate o să le aveţi. Cine ştie, poate vi le aduce vreun porumbel", a spus Băsescu, râzând, după ce jurnalistul a spus că ar publica documentele. De asemenea, Băsescu a evidenţiat că expertiza în rechizitoriu a fost serioasă şi a durat aproape doi ani şi consideră că vor fi date de Justiţie şi condamnări, având în vedere valoarea de 126 de milioane de euro a pierderilor înregistrate.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-sustine-desecretizarea-contractelor-baietilor-destepti-din-energie-9415914
9415914
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.