Băsescu: Scamatorul de Teleorman trâmbiţează "succesele" guvernării PSD-ALDE

Postat la 29 decembrie 2017 145 afişări

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, l-a numit, vineri, pe Liviu Dragnea ”Scamatorul de Teleorman”, afirmând că liderul PSD a făcut turul televiziunilor pentru a trâmbiţa "succesele" guvernării PSD-ALDE şi că este "greu de imaginat un politician cu atâta tupeu în a-şi propaga minciuna".

Băsescu: Scamatorul de Teleorman trâmbiţează "succesele" guvernării PSD-ALDE

“Scamatorul de Teleorman! Scamatorul Dragnea a făcut zilele acestea turul televiziunilor pentru a-şi trambiţa “succesele” guvernarii PSD-ALDE din anul 2017. Greu de imaginat un politician cu atâta tupeu în a-şi propaga minciuna”, a scris preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu a enumerate “efectele guvernării PSD-ALDE la sfârşit de 2017, faţă de 2016”, precizând: deficitul de cont curent mai mare cu peste 30%, inflaţia care a crescut de la zero la peste 3%; datoria publică, mai mare cu 1,5 miliarde euro; preţul la combustibili, cu 20% mai mare; la energie electrică, mai mare cu 15% şi la gaze naturale pentru populaţie, cu 15% mai mare.

Liderul PMP a afirmat că preturile la alimente, “pur si simplu au explodat”, costul creditelor în monedă naţională “a crescut enorm (vezi ROBOR)”, iar leul s-a depreciat “dramatic (peste 3%) faţă de moneda euro”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.