Băsescu: Ne-am obişnuit să spunem că suntem săracii Europei, dar 90% din români sunt proprietari

Postat la 14 decembrie 2012 17 afişări

Traian Băsescu a declarat vineri că românii s-au obişnuit să spună despre ei înşişi că sunt săracii Europei, lucru despre care a admis că e adevărat, dar a subliniat şi că 90% din români sunt proprietarii caselor în care locuiesc şi nu plătesc chirii de 600-700 Euro, cum fac grecii, de exemplu.

"Ne-am obişnuit să spunem despre noi că suntem săracii Europei, ceea ce nu e neadevărat, însă la nivel european sărăcia e un fenomen în creştere, care nu se întâmplă numai în România. E un fenomen generalizat: creşterea sărăciei. Vă pot da un exemplu: sigur că la noi salariile sunt foarte mici comparativ cu Grecia, spre exemplu, dar un grec care are un salariu de 1.000 de Euro plăteşte 600-700 de Euro chirie pentru un apartament cu două camere. În România, 90% suntem proprietari", a afirmat şeful statului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Băsescu,
săraci,
Europa
/actualitate/basescu-ne-am-obisnuit-sa-spunem-ca-suntem-saracii-europei-dar-90-din-romani-sunt-proprietari-10393000
10393000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.