Băsescu, la testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: E mai uşor să conduci o navă decât o ţară

Postat la 16 august 2013 41 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, vineri, la Centrul de simulare al CERONAV din Constanţa, unde va susţine o testare pe un simulator de navigaţie, în cadrul cursurilor de reconfirmare a brevetului de comandant de navă, el spunând că are emoţii, dar că este mai uşor să conduci o navă decât o ţară .

Băsescu, la testul pentru reconfirmarea brevetului de comandant: E mai uşor să conduci o navă decât o ţară

 Preşedintele a ajuns la sediul Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) în jurul orei 8.45, fiind îmbrăcat în costum de comandant de navă

"Este un examen, doar nu era să vin îmbrăcat în blugi", a explicat preşedintele.

Întrebat de jurnalişti dacă are emoţii, el a confirmat, spunând că este pentru prima dată când trebuie să dea examenul pentru reconfirmarea brevetului.

"Nu există examen la care să nu ai emoţii. Şi am şi o problemă. Este prima dată de când m-am dat jos de pe navă când am întreruptă valabilitatea brevetului de comandant. Anul trecut mi-a expirat dreptul de a mă urca pe o navă în funcţia de comandant, pentru că am fost ocupat cu suspendarea", a spus şeful statului râzând.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-la-testul-pentru-reconfirmarea-brevetului-de-comandant-e-mai-usor-sa-conduci-o-nava-decat-o-tara-11255956
11255956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.