Băsescu: Îmi pare rău că Ponta şi Leancă au fost la un spectacol public la Ungheni, la gazoduct

Postat la 20 septembrie 2013 33 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a spus, vineri, că "poţi face spectacol" cu mineri la Roşia Montană, dar nu şi pe şantierul gazoductului Iaşi-Ungheni, şi că îi pare rău că "Ponta şi Leancă au fost la un spectacol public", referindu-se la prezenţa acestora la ceremonia de inaugurare a gazoductului.

Băsescu: Îmi pare rău că Ponta şi Leancă au fost la un spectacol public la Ungheni, la gazoduct

 Preşedintele a făcut aceste declaraţii pe şantierul gazoductului din localitatea ieşeană Rediu, unde a spus că "poţi face spectacol" cu mineri la Roşia Montană, dar nu şi pe şantierul gazoductului Iaşi-Ungheni.

"Poţi să faci spectacol de sunet şi lumini la Roşia Montană, să bagi nişte mineri în galerie turistică şi să-i scoţi şi rezolvi problema. Aici nu e turism, e geopolitică. Se uită o Europă întreagă la noi să vadă dacă suntem serioşi sau nu. La Bruxelles se ştie că a început lucrarea şi că din decembrie Moldova va fi în siguranţă. Nimeni nu pune problema că trebuie să ne sacrificăm noi şi să dăm gaze Republicii Moldova. România este interconectată cu Ungaria, putem aduce gaze şi din Norvegia, de oriunde, pe care le-ar plăti moldovenii. Să-i dăm drumul odată. Voi veni pe şantier când începem să săpăm", a declarat Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/basescu-imi-pare-rau-ca-ponta-si-leanca-au-fost-la-un-spectacol-public-la-ungheni-la-gazoduct-11365610
11365610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.