Basescu a discutat cu Oprea despre neafectarea pensiilor militare mai mici de 3.000 de lei

Postat la 28 decembrie 2010 19 afişări

Seful statului a discutat, luni seara, cu premierul si cu ministrul Apararii despre respectarea promisiunii lui Gabriel Oprea legate de pensiile mai mici de 3000 de lei ale militarilor cu stagiu complet de cotizare, Emil Boc confirmand, prin calcule, ca s-a reusit protejarea acestei categorii.

Presedintele Traian Basescu a particpat, marti, la investirea noului sef al SMG, declarand, printre altele, ca este esential, legat de protectia personalului, ca Armata sa aiba sentimentul cel putin ca nu este nedreptatita in raport cu alte categorii sociale. Potrivit lui Basescu, ceea ce a facut ministrul Oprea "este proba ca atunci cand la nivel politic exista preocupare, se gasesc solutii pentru ca partea sociala sa fie mai bine acoperita".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
pensii,
Basescu,
Oprea,
militari
/actualitate/basescu-a-discutat-cu-oprea-despre-neafectarea-pensiilor-militare-mai-mici-de-3-000-de-lei-7850014
7850014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.