Barack Obama isi anuleaza participarea la funeraliile presedintelui polonez

Postat la 18 aprilie 2010 15 afişări

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat sambata ca nu va asista la funeraliile omologului sau polonez Lech Kaczynski, duminica, din cauza inchiderii traficului aerian european, traversat de norul de cenusa rezultat in urma eruptiei vulcanice din Islanda.

"I-am spus presedintelui in exercitiu (Bronislaw) Komorowski ca regret ca nu pot veni in Polonia din cauza norului vulcanic care perturba traficul aerian in Europa", a declarat Obama intr-un comunicat publicat de Casa Alba.

"Michelle si cu mine continuam sa ne gandim la poporul polonez si sa ne rugam pentru el, si il vom sustine cat de bine vom putea in timpul acestei teribile tragedii", continua el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/barack-obama-isi-anuleaza-participarea-la-funeraliile-presedintelui-polonez-5931731
5931731
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.