Barack Obama: Asigurarea securităţii la Jocurile Olimpice, o provocare uriaşă pentru Rusia

Postat la 07 februarie 2014 51 afişări

Preşedintele american, Barack Obama, a declarat joi că Rusia va face faţă "provocării uriaşe" de a preveni comiterea vreunui atentat în perioada desfăşurării Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci, care se deschid vineri.

Barack Obama: Asigurarea securităţii la Jocurile Olimpice, o provocare uriaşă pentru Rusia

 "Ruşii vor face faţă provocării uriaşe de a preveni orice fel de act terorist sau de violenţă (...). Ei au investit multe resurse în acest scop", a subliniat Obama într-un interviu pentru NBC.

"Comunicăm constant cu ei, la nivelurile forţelor de ordine, armatei şi serviciilor de informaţii", a precizat liderul american.

"Lucrăm în permanenţă cu ei pentru a ne asigura că, atât atleţii noştri, cât şi persoanele care doresc să asiste la Jocuri sunt în siguranţă", a insistat el.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/barack-obama-asigurarea-securitatii-la-jocurile-olimpice-o-provocare-uriasa-pentru-rusia-12037481
12037481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.