Bancpost şi-a dublat numărul de clienţi ai serviciului de internet banking

Postat la 03 noiembrie 2011 47 afişări

Fastbanking, serviciul de internet banking al Bancpost, şi-a dublat numărul de clienţi de la începutul anului, la 100.000. Serviciul este disponibil non-stop pe bază de abonament gratuit, este accesibil din diverse browsere şi presupune comisioane cu până la 40% mai mici decât la ghişeu.

Potrivit unei cercetări interne, 52% din clienţii Fastbanking sunt persoane sub 45 de ani, în proporţie egală femei şi bărbaţi. Valorile cele mai ridicate de trafic se înregistrează de luni până joi în intervalul 9 - 11, lunea observându-se cele mai multe conectări şi tranzacţii. Operaţiunea cel mai des efectuată în aceste intervale este plata facturilor (utilităţi) şi transferuri.

Pentru a familiariza utilizatorii noi cu întreaga arie de funcţionalităţi, banca a lansat o pagină demo a serviciului, cu 11 clipuri video de prezentare.

Serviciul Fastbanking este destinat atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice, în vederea efectuării tranzacţiilor online, în lei şi valută. Utilizarea serviciului Fastbanking implică folosirea unui calculator (PC) cu conexiune la Internet şi folosirea uneia sau mai multor metode de autentificare (dispozitiv de tip token, SMS, Verisign Identity Protection Mobile).

Prin Fastbanking, clienţii persoane fizice şi juridice pot efectua ordine de plată în lei către beneficiarii persoane fizice şi/sau juridice, ordine de plată de trezorerie, plăţi programate în lei, plăţi ale facturilor la utilităţi, ordine de plată globale utilizate pentru plata salariilor către angajaţi, transferuri intrabancare între conturile proprii, plăţi valutare interne sau externe, schimburi valutare, operaţiuni de direct debit, vizualizarea conturilor Bancpost.

Bancpost, a noua bancă din România după valoarea activelor, este membră a grupului elen Eurobank EFG, cu active totale de 82 miliarde de euro la finele primului semestru. Bancpost a încheiat prima jumătate a anului cu o pierdere de pierdere netă de 4,6 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bancpost-si-a-dublat-numarul-de-clienti-ai-serviciului-de-internet-banking-8932151
8932151
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.