Bagdad: Nouă morţi şi peste 20 de răniţi în două atacuri cu bombă

Postat la 11 octombrie 2011 14 afişări

Nouă persoane au fost ucise şi cel puţin 21 rănite în explozia a două bombe, luni seara, la interval de câteva minute, într-un cartier din Bagdad, au anunţat surse oficiale.

Cele două explozii s-au produs la interval de cinci minute, la distanţă mică una de cealaltă, în cartierul Iskan, situat în vestul capitalei irakiene, a declarat o sursă din Ministerul de Interne. Prima bombă, ascunsă la marginea unui drum, viza civili, iar cea de-a doua avea ca ţintă poliţia, a precizat sursa. Ministerul Apărării a evocat la rândul său un bilanţ de nouă morţi şi 25 de răniţi, între care şi membri ai forţelor de ordine irakiene. Alte trei atacuri cu bombe comise în alte cartiere din Bagdad s-au soldat cu 12 răniţi, a mai afirmat Ministerul de Interne. Una viza o patrulă de poliţie, alta o maşină de civili, iar cea de-a treia s-a produs în apropierea unui garaj pentru autobuze, potrivit surselor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
irak,
bagdad,
bomba,
atacuri
/actualitate/bagdad-noua-morti-si-peste-20-de-raniti-in-doua-atacuri-cu-bomba-8856006
8856006
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.