Bacău: Peste 200 de gospodării şi locuinţe au fost inundate

Postat la 25 mai 2012 74 afişări

Un număr de 15 localităţi din judeţul Bacău au fost afectate de inundaţii în urma ploilor torenţiale din ultimele 24 de ore, fiind inundate peste 200 de gospodării şi locuinţe şi zeci de hectare de teren, potrivit unui raport transmis, vineri dimineaţă, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Conform sursei citate, între cele 15 localităţi se află municipiile Oneşti şi Moineşti, precum şi oraşul Buhuşi, în total fiind inundate 13 locuinţe, 189 gospodării şi 35 de hectare de teren agricol.

De asemenea, apele au afectat şapte kilometri de drum comunal, un pod şi un podeţ, precum şi 400 de metri de cale ferată din apropierea municipiului Oneşti, unde un tren cu 150 de călători a rămas blocat, joi după-amiază, timp de aproximativ o oră. Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău au salvat 24 de persoane sinistrate, atât din locuinţe, cât şi din autoturisme rămase blocate în trafic după inundarea şoselelor.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inundatii,
ploi,
bacau,
gospodarii
/actualitate/bacau-peste-200-de-gospodarii-si-locuinte-au-fost-inundate-9669420
9669420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.