BACALAUREAT, SESIUNEA A II-A: La matematică, un fenomen, tinerii au părăsit sala după o oră şi jumătate dând foile goale

Postat la 31 august 2011 9 afişări

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a înregistrat miercuri la proba de matematică un fenomen special, mulţi tineri au părăsit sala după o oră şi jumătate, dând foile goale, a declarat, agenţiei MEDIAFAX, şeful ISMB, Cristian Alexandrescu.

"Cred că la această probă au fost eliminaţi opt candidaţi. Dar am înregistrat un alt fenomen. Mulţi tineri au părăsit sala după o oră şi jumătate fără să fi scris nimic pe foile de examen", a precizat inspectorul general şcolar prof. Cristian Alexandrescu.

Care au fost subiectele la matematică, proba obligatorie a profilului

Conform acestuia, probabil că elevii nu au învăţat nici pentru această sesiune şi neavând posibilitatea de a copia s-au văzut nevoiţi să plece din examen. "Probabil că nu au învăţat nimic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Inspectoratul Şcolar,
matematică,
tinerii
/actualitate/bacalaureat-sesiunea-a-ii-a-la-matematica-un-fenomen-tinerii-au-parasit-sala-dupa-o-ora-si-jumatate-dand-foile-goale-8678333
8678333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.