Avocatul lui Becali: Cred sincer că instanţa nu va aplica un spor de pedeapsă clientului meu

Postat la 27 iunie 2013 57 afişări

Unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, Bogdan Vlad, a declarat joi, la intrarea în Tribunalul Bucureşti, unde se judecă cererea de contopire a pedepselor finanţatorului Stelei, că instanţa nu are temeiuri să-i aplice acestuia un spor la anii pe care trebuie să îi stea în închisoare.

Avocatul lui Becali: Cred sincer că instanţa nu va aplica un spor de pedeapsă clientului meu

 Vlad a mai spus că va arăta instanţei de ce nu poate să-i aplice clientului său spor de pedeapsă odată cu contopirea celor trei condamnări definitive în dosarele sechestrării de persoane, schimbului de terenuri şi "Valiza".

Avocatul a arătat că instanţa nu are fundament legal pentru care să-i aplice lui Becali un spor de pedeapsă, chiar dacă acesta are trei condamnări, argumentul invocat de Vlad fiind acela că judecătorii din dosarul sechestrării au coborât pedeapsa cu mult sub minimum prevăzut de lege.

În acest context, Bogdan Vlad a arătat limitele de pedeapsă erau între şapte şi 15 ani de închisoare, iar judecătorii l-au condamnat pe Becali la trei ani cu suspendare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/avocatul-lui-becali-cred-sincer-ca-instanta-nu-va-aplica-un-spor-de-pedeapsa-clientului-meu-11034250
11034250
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.