Avertizare meteo: Vremea se raceste brusc incepand de duminica

Postat la 27 octombrie 2012 17 afişări

Administratia Nationala pentru meteorologie a emis, sambata, un mesaj de avertizare referitor la fenomenul de racire accentuata a vremii, valabil incepand de duminica, 28 octombrie, ora 8 si pana miercuri, 31 octombrie ora 8.

Pe parcursul zilei de duminica, vremea se va raci accentuat in Banat, Crisana, Maramures si nordul Transilvaniei, informeaza ANM. In noaptea de duminica spre luni si in cursul zilei de luni, 29 octombrie, racirea va cuprinde si restul teritoriului, vremea devenind rece pentru sfarsitul lunii octombrie in toata tara. Vantul va avea intensificari temporare, indeosebi la munte.

Va ploua in toate regiunile, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 25 l/mp in 24 de ore.

In zona montana si izolat in vestul, centrul si nordul tarii, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

In acelasi timp, ANM a emis si avertizari privind intensificari ale vantului care vor depasi 50-60 km/h, in Dobrogea si in judetele Sibiu, Timis, Caras-Severin, Arad si Bihor. In zonele montane din judetul Sibiu, intensificarile de vant vor atinge si depasi 80 - 90 km/h. Avertizarea este valabila pentru sambata, 27 octombrie, pana la ora 17.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
avertizare,
vremea,
ANM,
racire,
ninsori,
munte,
vant,
ploi,
lapovita
/actualitate/avertizare-meteo-vremea-se-raceste-brusc-incepand-de-duminica-10260380
10260380
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.