Avertizare cod portocaliu şi galben de vânt puternic şi ceaţă în mai multe judeţe din România

Postat la 13 noiembrie 2017 111 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni dimineaţă, atenţionări cod portocaliu de vânt puternic pentru judeţele Prahova şi Argeş. Totodată, ANM a emis atenţionări cod galben de ceaţă pentru cinci judeţe.

Avertizare cod portocaliu şi galben de vânt puternic şi ceaţă în mai multe judeţe din România

Judeţele Prahova şi Argeş se află sub avertizare cod portocaliu de vânt până la ora 10.30.

La peste 2000 de metri altitudine, intensificările vântului la rafală vor atinge şi depăşi 100 - 110 km/h.

Totodată, ANM a emis atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Vrancea, Galaţi, Iaşi, Neamţ şi Bacău, în vigoare până la ora 11.00. Ceaţa determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.Ceaţa se manifestă mai ales pe Culoarul Siretului, inclusiv pe E85.

Sub avertizări cod galben de vânt puternic se mai află judeţele Sibiu, Buzău, Dâmboviţa, Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj şi Vâlcea.

Judeţul Sibiu se află sub cod galben de vânt puternic până la ora 9.00, iar la altitudini de peste 1700 metri vântul la rafală va atinge şi depăşi 70-90 km/h.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.