AVERTISMENT. Grecii schimbă regulile de intrare în ţară pentru turişti. Care este singura modalitate de a mai trece graniţa

Postat la 10 iulie 2020 211 afişări

AVERTISMENT. Grecii schimbă regulile de intrare în ţară pentru turişti. Care este singura modalitate de a mai trece graniţa

Presa greacă a scris că 29 de turişti au fost confirmaţi pozitiv cu Covid-19 după testele pe care le-au făcut vineri, 10 iulie, la punctul de frontieră Kulata-Promachonas.

Potrivit autorităţilor, citate de iefimerida.gr, turiştii infectaţi sunt cetăţeni din Bulgaria şi România. Ministerul de externe din România a anunţat până acum trei turişti români confirmaţi cu Covid-19.

Guvernul de la Atena a decis ca, începând de marţi, toţi turiştii care intră în ţară prin vama Kulata-Promachonas, singurul punct de frontieră terestru deschis în acest moment, trebuie să prezinte un test negativ pentru COVID-19. Testul nu trebuie să fie mai vechi de 72 de ore, potrivit presei elene.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turisti,
intrare,
reguli,
confirmare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.