Avertisment de la ANAF: Ce trebuie să ştie toate persoanele juridice, dar şi cele fizice! Metoda prin care zeci de mii de români sunt luaţi în vizor şi pot pierde tot

Autor: Alexandru Nanu Postat la 21 martie 2024 165 afişări

Avertisment de la ANAF:  Ce trebuie să ştie toate persoanele juridice, dar şi cele fizice! Metoda prin care zeci de mii de români sunt luaţi în vizor şi pot pierde tot

ANAF (Agenţia  Naţională  de  Administrare  Fiscală)  atenţionează cu privire la o nouă campanie de mesaje false, transmise în numele instituţiei, prin care contribuabililor le sunt solicitate informaţii privind facturile emise în sistemul e-Factura pentru societăţile pe care le administrează sau la care lucrează.

Mesajele sunt transmise, de această dată, de la adresa de e-mail dan.stanciu@mfinante.com.

Agenţia  Naţională  de  Administrare  Fiscală  atrage atenţia că această adresă de e-mail NU aparţine ANAF şi nu trebuie să daţi curs solicitărilor!

De asemenea, instituţia precizează că serviciile oferite de RO e-Factura sunt accesibile prin SPV (Spaţiul Privat Virtual), respectiv prin API (interfaţa pentru depuneri/interogări automate).

Serviciul Spaţiul Privat Virtual, pus la dispoziţia contribuabililor, gratuit, a fost creat şi dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituţia.

De asemenea, contribuabilii pot obţine informaţii fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
refuz,
falsificare,
mesaje,
nume,
avertizare,
institutie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.