Aversa Manufacturing investeşte 15 milioane de euro într-o nouă unitate de producţie

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 ianuarie 2014 154 afişări

Aversa Manufacturing, singurul producător de pompe centrifuge din România, va deschide o nouă unitate de 25.000 de metri pătraţi. Investiţia se va situa în jurul valorii de 15 milioane euro.

Aversa Manufacturing investeşte 15 milioane de euro într-o nouă unitate de producţie

La începutul anului, societatea a înregistrat comenzi în valoare de 18 milioane lei şi se va concentra pe producţia pompelor de dimensiuni mari, notează Ziarmm.ro. În ultimele nouă luni ale anului trecut, vânzarile au atins suma de 900.000 lei.

Privatizată în septembrie 2013, după ce a fost în insolvenţă timp de şapte ani, compania a angajat peste 200 de muncitori şi a reluat producţia. Aversa Manufacturing exportă pompe centrifuge personalizate în peste zece ţări.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aversa-manufacturing-investeste-15-milioane-de-euro-intr-o-noua-unitate-de-productie-11971413
11971413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.