Averile vamesilor din Constanta. Ce legatura are Mircea Basescu cu vamesul milionar Teseleanu

Postat la 21 februarie 2011 36 afişări

O analiza gandul arata ca exista contradictii flagrante intre averile trecute in documente si venituri. Si tot mai jos puteti citi povestea unuia dintre cei mai importanti oameni din sistemul vamal din zona, milionarul in euro Iulian Teseleanu, seful vamii Mihail Kogalniceanu, Constanta, fost sef al Vamii Agigea.

Despre Teseleanu cel mai bine vorbeste prietenul sau, Mircea Basescu. Fratele presedintelui Traian Basescu a declarat, duminica, pentru gandul, ca Iulian Teseleanu este prietenul sau si este "o persoana corecta si onesta". Teseleanu a incasat din salarii si stimulente, in anul 2007, echivalentul a 160.000 de euro. In anul 2009, Teseleanu a incasat doar 23.000 de euro - de 7 ori mai putin. In 2010, veniturile sale salariale au continuat sa scada. Cu toate acestea, nu renunta la functie, ca si alti colegi ai sai din ale caror declaratii de avere reiese ca si-au asigurat de pe acum o batranete linistita.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vamesi,
Mircea Basescu,
Constanta,
Teleseanu,
port

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/averile-vamesilor-din-constanta-ce-legatura-are-mircea-basescu-cu-vamesul-milionar-teseleanu-7999134
7999134
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.