Austrian Post numeşte un nou director în cadrul PostMaster

Autor: Ioana Matei Postat la 30 septembrie 2013 206 afişări

Incepand cu septembrie 2013, Marius Bene s-a alaturat echipei PostMaster in calitate de managing director. Bene are o experienta de peste 10 ani in telecomunicatii si logistica, domenii in care a detinut mai multe pozitii de managment in vanzari si business development. Din fosta echipa executiva, Mihai Preotescu, co-fondator si fost actionar al companiei, va ramane alaturi de PostMaster intr-o pozitie non executiva cu rol consultativ. Mihai Balaj, de asemenea co-fondator si fost actionar, va parasi compania, urmand sa se dedice proiectelor personale.

Austrian Post numeşte un nou director în cadrul PostMaster

Marius Bene a lucrat timp de 7 ani in telecomunicatii, la Cosmote si la Vodafone, unde a ocupat   pozitiile de director de vanzari Transilvania si Moldova, respectiv de Senior Manager Business Development. Bene mai are o experienta de 4 ani in cadrul TNT Romania ca Manager Regional. Noul Managing Director PostMaster este absolvent al Universitatii Babes-Bolyai si detine un certificat de management de la Universitatea OPEN din Marea Britanie. Numirea sa consolideaza echipa de management si vine la scurt timp dupa ce alti doi executivi s-au alaturat companiei. Rezso Koszegi a preluat functia de Director de Operatiuni in iulie, dupa 10 ani petrecuti in TNT Romania, iar Sever Patrascioiu a fost numit Director Financiar in luna august, avand o experienta de 5 ani pe o pozitie similara la principalul dealer Mercedes, Autoklass. 

PostMaster, membră a Austrian Post Group, este cel mai mare furnizor de servicii poştale private din România. Compania este activă în distribuţia de coresponenta adresată (documente) şi neadresată (materiale publicitare). De asemenea, PostMaster funizează servicii de management al bazelor de date, geomarketing şi sampling. Cu o acoperire naţională de 80% asigurata printr-o reţea de 52 de birouri locale şi având 1200 de angajaţi, compania a distribuit în 2012 peste 420 de milioane de unităţi de corespondenţă (documente şi materiale publicitare). Anul trecut PostMaster a raportat o cifră de afaceri de 11 milioane EURO, cu 10% mai mult decât în 2011.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
director,
companie,
fondator,
fost actionar,
numire
/actualitate/austrian-post-numeste-un-nou-director-in-cadrul-postmaster-11423498
11423498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.