Aurel Bernat, CEO, BT Asset Management SAI: „Este important ca persoanele active din mediul de business să interacţioneze cu cel educaţional”

Postat la 27 septembrie 2020 37 afişări

„Este important ca persoanele active din mediul de business să interacţioneze cu cel educaţional, măcar periodic, şi să aducă acel concept de „economie reală” către mediul academic."

Aurel Bernat, CEO, BT Asset Management SAI: „Este important ca persoanele active din mediul de business să interacţioneze cu cel educaţional”

Rol ocupat în companie: Ca CEO al BT Asset Management SAI, sunt responsabil de conducerea executivă a companiei prin organizarea funcţionării acesteia.

Obiectivele principale sunt creşterea activelor aflate în administrare şi a numărului de investitori, într-un mod sustenabil pe termen lung.

Sustenabilitatea rezultă prin dezvoltarea permanentă de produse noi, performanţă predictibilă, servicii uşor accesibile şi susţinere permanentă acordată clienţilor.

Cele mai importante roluri profesionale avute anterior: Director vânzari / director general adjunct în cadrul BT Asset Management SAI

Rolul propus pentru anul 2030: Formator. Dintr-o pasiune (haideţi să-i spunem hobby), ţin legătura cu mediul academic. Mi-ar plăcea să mă văd în 2030 în postura de a împărtăşi experienţe sau trăiri, care să fie în beneficiul celor aflaţi la început de drum. Consider că este important ca persoanele active din mediul de business să interacţioneze cu cel educaţional, măcar periodic, şi să aducă acel concept de „economie reală” către mediul academic.

CEO/ANTREPRENOR ADMIRAT: Prefer mai degrabă să descriu un profil de antreprenor împreună cu motivele simple ale acestei admiraţii: în general admir oameni pe care ajung să-i cunosc personal, nu doar citind cărţi sau articole descriptive, oameni care clădesc businessuri de anvergură pornind de la o simplă idee şi mai ales oameni care reuşesc să păstreze frumuseţea modestiei pe termen lung. 

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe MonitorulApararii.ro

Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei? Pentru reţeaua de sănătate Regina Maria au trecut 25 de ani. Cum vede viitorul în industria sănătăţii Fady Chreih, CEO-ul reţelei?

Ajunsă la pragul istoric de un sfert de secol de activitate pe piaţa locală de servicii medicale private, reţeaua de sănătate Regina Maria se pregăteşte să construiască următorii 25 de ani de performanţă pe pilonii ridicaţi prin investiţiile şi inovaţiile implementate până acum. Care au fost cele mai importante borne depăşite? Ce înseamnă performanţa în medicina privată? Cum va arăta piaţa locală de servicii medicale private peste 25 de ani? – sunt câteva dintre întrebările la care ne răspunde Fady Chreih, CEO al Regina Maria.

vezi continuarea
ZF.ro
Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin Atenţie! O nouă taxă va fi redusă redusă drastic. Ce veţi plăti mai puţin
O experienţă străină în mijlocul Capitalei: Stilul de viaţă francez, în inima Bucureştiului.
Mediafax
Proteste în Europa după impunerea de restricţii pentru reducerea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19 Proteste în Europa după impunerea de restricţii pentru reducerea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19
Vaccinul anti-coronavirus, o provocare logistică pentru România. Alexandru Rafila: Dozele trebuie administrate în cel mult 17 zile, în centre speciale
MonitorulApararii
VIDEO Mitingul lui Trump întrerupt de un F-16 care a interceptat un avion civil VIDEO Mitingul lui Trump întrerupt de un F-16 care a interceptat un avion civil
NEVERENDING STORY
MonitorulPartidelor
Clotilde Armand a depus jurământul de primar cu formula religioasă „Aşa să îmi ajute Dumnezeu!” Clotilde Armand a depus jurământul de primar cu formula religioasă „Aşa să îmi ajute Dumnezeu!”
Politicienii români, reacţie după atentatul de la Nisa: S-a atins o limită care impune măsuri ferme
MonitorulSiguranteiCetateanului
COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA... COMENTARIU Valeriu Şuhan: Alba neagra. Cu TVA...
De ce trebuie să se ţină la termen alegerile parlamentare? Analiza lui Ion Cristoiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.