Auchan Retail România a deschis al doilea supermarket local

Autor: Andra Stroe Postat la 06 septembrie 2019 174 afişări

Auchan Retail România a deschis al doilea supermarket local

Auchan Retail România a deschis astăzi al doilea magazin pe formatul supermarket, în centrul comercial Liberty Center din Bucureşti. Unitatea dispune de case clasice cât şi de şase case inteligente – self-checkout – unde clienţii scanează şi plătesc singuri, precum şi de o parcare subterană cu 600 de locuri. Orarul de funcţionare a magazinului este de la 8:00 la 22:00, de luni până duminică.

Prin deschiderea Auchan Liberty, reţeaua magazinelor sub marca Auchan a ajuns la 35 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri şi două supermarketuri. Ea este completată de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 în staţiile Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom şi 9 stand alone. De asemenea, Auchan Retail România operează şi câteva concepte comerciale specializate: INEXTENSO - textile, Drogheria Auchan – parafarmacie şi LillaPois – îngrijire şi frumuseţe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auchan,
retail,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.